UDHEZIMIPERBASHKET PER
PROCEDURAT, AFATET DHE DOKUMENTACIONIN E KERKESAVE PER
NJOHJE TE SHTETESISE SHQIPT ARE, SHQYRTIMIN E TYRE, SI DHE
FORMEN DHE MENYRAT E PLOTESIMIT TE KERKESES PER FITIMIN E
SHTETESISE SHQIPTARE NGA PERSONAT ME ORIGJINE SHQIPTARE


 

FORMULAR I KĖRKESĖS PĖR
         DHĖNIEN
E SHTETĖSISĖ SHQIPTARE PĖR
PERSONIN ME ORIGJINĖ SHQIPTARE

 

FORMULAR I KĖRKESĖS PĖR
             
NJOHJEN
E SHTETĖSISĖ SHQIPTARE PĖR
PERSONIN ME ORIGJINĖ SHQIPTARE

 

PĖR MĖ TEPĖR INFO:

Ambasada e Shqipėrisė nė Suedi

Tel: +46 8 7310920/30
Fax: +46 8 767 6557
E-mail: embassy.stockholm@mfa.gov.al

Webfaqe: 
www.mfa.gov.al

Adresa: Capllavägen 7
181 32 LIDINGÖ, Stockholm

Ambasada e Shqipėrisė nė Danimarkė

Tel: +45 33917979

Tel: +45 33917970

embassy.copenhagen@mfa.gov.al
http://www.albanian-embassy.dk

Frederiksholms Kanal 4, st.tv
1220 Copenhagen K