- SELA -

100% Muzik LIVE vetem per ju!   


 

 

 

 

 

Per, dasma, syneti, ahengje, festa te ndryshme dhe mbremje muzikore,rinore,
 
Mund te kontaktojn. ne tel:

Suedi: +46 735 836 103

ose nė


Gjermani: +49 1626 416 859


DISA FOTO NGA ALBUMI I RI 2009

 

 

 

 

 

Krijuar nga albaner.net Mirembajtur nga albaner.net

1